Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Träning på skyttegymnasiet

Nationell idrottsutbildning (NIU)

Hjalmar Strömerskolan har en nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) på Skyttegymnasiet. Vi erbjuder skyttesport som specialidrott för dig som håller på med pistol-, gevär- eller viltmålsskytte.

Skytte

Som elev på Skyttegymnasiet i Strömsund får du möjlighet till intensiv träning inom skytte, fys och mental träning under ledning av våra två heltidsanställda tränare. Här kan du kombinera studier med elitsatsning på skytte.

Träna när du vill!

På gångavstånd från skola och elevhem ligger skyttehallen Strömerhallen som du har obegränsad tillgång till. Här sker träning på 10-, 25- och 50-metersbanor. Hallen rymmer också teorisal, omklädningsrum, vapenvårdsrum och kontor.

Fanny Storm, Loos,
Hälsingland:

– Kombinationen mellan skolan och skyttet fungerar bra. Eftersom en del av träningen är schemalagd under skoltid så hinner man både plugga, träna och bara vara på kvällarna. För min del så är det skyttet som gör att jag klarar skolan.

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 19 juni 2018