Lyssna på sidan Lyssna

Bilder i gymnasiet, vuxenutbildningen och SFI

Varje läsår händer spännande saker! Bilder, filmer och ljudupptagningar är ett sätt att kunna återberätta allt det roliga och lärorika våra elever får vara med om. Här finns information om hur vi hanterar personuppgifter.

Vi vill gärna dela med oss av vår verksamhet, bland annat genom nyheter, artiklar och information. För att kunna göra det behöver vi ditt samtycke som vårdnadshavare, om din tonåring är under 16 år. Genom samtycket tar du ställning till om ditt barns personuppgifter i form av bild, film, ljud och namn får användas av Strömsunds kommun.

Hur använder vi uppgifterna?

Personuppgifterna kan komma att användas i marknadsföring där Hjalmar Strömerskolan, Strömsunds kommun eller de kommunala bolagen står som avsändare. Till exempel i broschyrer, presentationer, annonser och olika typer av samhällsinformation samt digitala kanaler som webbplatser, sociala medier och digital infartsskylt. De kan komma att sparas i kommunens mediabank i tio år.

Så lämnar du samtycke

Använd vår e-tjänst för att lämna kontaktuppgifter och ta ställning till om vi får publicera namn, bild, film eller ljud.

Till e-tjänst: Kontaktuppgift till elev och vårdnadshavare Länk till annan webbplats.

Till mer information om hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: