Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Vapen och ammunition

Tävlingar

Vi på Skyttegymnasiet tycker att det är både roligt och spännande att tävla! Därför ser vi till att anordna ett flertal tävlingar på hemmaplan under året. Vi åker även iväg på internationella tävlingar i Europa.

På Skyttegymnasiet arrangerar vi under läsåret ett flertal test- och rankingtävlingar i luft- och krutgrenar. Du kan följa våra 10 meters-tävlingar direkt via livelänk här på webbplatsen. Klicka på länken i rutan för Relaterad information.

Tävlingar i Europa

Vi åker tillsammans på flera stora tävlingar inom Sverige och varje läsår arrangerar vi en resa till någon internationell tävling i Europa. Vilka tävlingar eleverna deltar i är frivilligt, men vi hoppas att så många som möjligt vill vara med när vi ska tävla.

Fakta

Visste du att forna skytteelever tagit 20 individuella VM- och EM-medaljer under 2000-talet?

Kontakta oss

Skyttegymnasiet

Ramselevägen 27
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: