Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Eleverna ordnar QR-koder på Hembygdgårdens byggnader

Hjalmar Strömerskolan deltar för närvarande i ett EU-projekt inom Erasmus+, Digital Education Digital Aspects (DEDA), och har inom ramen för projektet förberett texter till alla byggnader på Strömsunds Hembygdsgård.

Tanken var att skolan skulle få besök under vecka 11 från de andra deltagarländerna Tyskland, Spanien och Österrike. Dessvärre ställdes besöket in på grund av Corona-virusets framfart men som ett led i förberedelserna hade eleverna från årskurs 1 på Ekonomi- och Samhällsprogrammet arbetat med texter på svenska och engelska gällande samtliga byggnader på vår vackra hembygdsgård. Dessa texter, samt en text på samiska, kommer inom kort att finnas tillgängliga via QR-koder som sätts upp på de olika byggnaderna.

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: