Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Våra UF-företag gick till regionfinal

Tre av våra UF-företag gick till final i de regionala UF-tävlingarna som i år genomförts på ett lite annorlunda sätt. Tyvärr blev det ingen vinst denna gång men vi är otroligt stolta över våra duktiga elever!

Hjalmar Strömerskolan bidrog i år med sex olika UF-företag och av dem gick hälften till final i de regionala UF-tävlingarna som vanligtvis hålls i Östersund. På grund av covid-19, coronavirus genomfördes finalen i år digitalt. Idag fick finalisterna presentera sig för en jury digitalt via länk.

Tävlande företag

  • Ski Recycling UF tävlade i kategorin Årets tjänst
    Affärsidé: Vi erbjuder ett begagnat sortiment av uppfräschad slalomutrustning åt alla åldrar till så låga priser som möjligt så att så många som möjligt har råd att köpa dom.
  • Save The Mountains UF tävlade i kategorin Årets samhällsentreprenör
    Affärsidé: Vi på Save The Mountains UF vill lyfta fram klimatfrågan och därför erbjuder vi snygga och slitstarka kökshanddukar med vårat egendesignade tryck på som passar alla hem.
  • Lead the Way UF tävlade i kategorin Årets hantverk
    Affärsidé: Vår affärsidé är att vi ska sälja handmålade glas med ledkrysset som motiv med inspiration från Norrland och vår natur.

Vinnarna presenterades under kvällen 26 mars på Ung Företagsamhet Jämtlands facebooksida. Tyvärr blev det ingen vinst för skolans UF-företag men vi är ändå mycket stolta över våra duktiga elever!

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: