Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Människor på rad som tagit emot ett diplom.

Delar av styrgruppen för det lokala vård- och omsorgscollege samlades när Hjalmar fick förnyat förtroende och ett fint diplom.

Publicerad:

Skolan återcertifierad som vård- och omsorgscollege

Fredagen 17 januari tog Hjalmar Strömerskolan emot ett fint diplom från vård- och omsorgscollege som visar att vår vård- och omsorgsutbildning är fortsatt certifierad. Det borgar för en hög kvalitet på utbildningen och på de studenter som går där.

Vård- och omsorgscollege är en samverkansform på regional och lokal nivå mellan skolan som utbildningsanordnare och arbetsliv inom vård och omsorg. Att vi är ett vård- och omsorgscollege är en fin kvalitetsstämpel som vi är mycket stolta över.

– Det borgar för en hög kvalitet på både utbildningen och på de studenter som går där. Här får eleverna en modern och attraktiv utbildning med garanterad kvalitet som ger anställningsbarhet inom vård och omsorg, utbildningen är också en god grund för vidare studier, säger rektorn Heidi Sundelin.

Läs mer om vård- och omsorgscollegelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: