Lyssna på sidan Lyssna
Lansering av ny webbplats.

Vi lanserar en ny webbplats som ska göra det enklare för dig att hitta den information du behöver. Välkommen in!

Publicerad:

Vi lanserar ny webbplats

Idag lanserar vi skolans nya webbplats! Den ska göra det enklare för dig som besökare att hitta den information och de tjänster du behöver. Eftersom sidan är responsiv fungerar den lika bra vare sig du besöker oss via dator, mobil eller läsplatta.

Vår nya webbplats har vi byggt med dig som besökare och dina behov i fokus. Det ska vara lätt för dig att hitta den information du behöver, och vi vill att du ska tycka det är trevligt att surfa runt hos oss!

Texter skrivna i klarspråk

Vi har lagt ned mycket tid på att gå igenom alla texter. Vi har klarspråkat dem för att göra informationen enkel, tydlig och tillgänglig för alla.

Titta i dator, mobil eller på läsplatta

Webbplatsen är vår viktigaste informationskanal. Eftersom den nu är responsiv fungerar den lika bra vare sig du besöker oss via dator, mobil eller läsplatta.

 

– Det känns jätteroligt att lansera en webbplats som är ny och fräsch. Vi hoppas att både gamla och nya elever får stor nytta av den, säger rektorn Heidi Sundelin.

 

Välkommen!

Hjalmars fasad.

Hjalmar Strömerskolan i Strömsund.

Tyck gärna till om nya webbplatsen

Vi fortsätter att fylla vår nya webbplats med information. Vissa saker är inte riktigt klara än, men vi hoppas att du som besökare ska trivas.

Hör av dig till oss!

Har du synpunkter, beröm eller hittar du något som verkar fel? Hör av dig till oss, uppgifterna finns i Kontakta oss-rutan.

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: