Lyssna på sidan Lyssna
Entrén.

Hjalmar Strömerskolan bjuder in till After school.

Pressmeddelande • Publicerad:

Framgångsrika Hjalmarelever dragplåster på After school

Den 6 april klockan 18.00 bjuder Hjalmar Strömerskolan in till öppet hus med After school. Under kvällen föreläser två framgångsrika före detta elever, det blir mingel och fika.
– Det här är ett nytt grepp för att visa upp skolan och lyfta våra utbildningar. Vi hoppas på många besökare, säger rektorn Heidi Sundelin.

Nu testar Hjalmar Strömerskolan ett nytt grepp för att marknadsföra skolan och sina utbildningar. Onsdagen den 6 april bjuder gymnasiet in till öppet hus med After school. Det blir mingel och fika, elever och lärare finns på plats för att svara på frågor och två framgångsrika före detta elever gästar skolan för att hålla två kortare föreläsningar.

 

– Vi är väldigt stolta över våra elever och därför känns det extra roligt att nu få bjuda in två av dem som gått på skolan. De är väldigt glada över att få komma tillbaka hit och berätta om vad utbildningen och skolan har betytt för dem. Jag tror det kommer att bli väldigt intressanta föreläsningar, säger rektorn Heidi Sundelin.

Inspirerande föreläsningar

Rebecca Meiselbach är utbildad trummis och slagverkare och just nu aktuell i Ola Salos nya uppsättning samt sommarens stora Diggilooturné. Den andra gästen är Anna Rönngren som arbetar på Jarowskij, Sveriges största tv-produktionsbolag. Där är hon aktuell med programmen Tro, hopp och kärlek i SVT samt Renées brygga i TV4.

 

– Vi tror och hoppas att tjejernas berättelser om vad skolan betytt för dem kommer att inspirera. Jag ser fram emot kvällen och hoppas på många besökare, både elever och föräldrar är välkomna, äger Heidi Sundelin.

Inbjudna till kvällen är elever i årskurs åtta och nio samt deras föräldrar eller vårdnadshavare.

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

0670-161 85

Senast ändrad/granskad: