Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Pressmeddelande • Publicerad:

Rebecka och Daniel uttagna till EM

Nu är det klart! Svenska skyttesportförbundet presenterade igår truppen till EM i Ungern vecka åtta. Skyttegymnasiets Rebecka Andersson och Daniel Wallberg är uttagna och kommer att tävla för Sverige.

Under tisdagseftermiddagen presenterade Svenska skyttesportförbundet den svenska truppen som ska tävla under EM i ungerska Györ vecka åtta.

Flera elever från Skyttegymnasiet

Från Skyttegymnasiet är två elever uttagna: Rebecka Andersson och Daniel Wallberg. Skolan har även flera före detta elever med i truppen. De är Jörgen Persson, Lotten Johansson och Andrea Franzén.

Även två viltmålsskyttar som bor och tränar i Strömsund, men som inte har varit elever på skolan, är EM-klara: Emil Martinsson och Pontus Thuresson.

Fler tävlingar

Utöver europeiska mästerskapen väntar i vår även landskamp mot Norge, junior nordiska mästerskapen i augusti och internationell tävling i Polen för Rebecka Andersson och Martin Sörensen som båda blev uttagna till nationslaget efter en uttagningstävling i Linköping 16–17 januari.

 

Kontakt
Niklas Engström, skyttetränare, 0670-162 16

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

0670-161 85

Senast ändrad/granskad: