Lyssna på sidan Lyssna
Man med stort  leende håller upp fisk. I bakgrunden två röda stugor.

Forskaren Stefan Ståhl tog studenten från Hjalmar Strömerskolan 1980. Nu återvänder han för att delta i jubileumsfirandet och föreläsa om framtidens läkemedel. Foto: Privat

Publicerad:

Inbjudan till före detta personal: Välkommen på fika, mingel och föreläsning den 5 april

Den 5 april avslutar vi skolans jubileumsår. Du som tidigare har arbetat hos oss är varmt välkommen att delta i firandet! Vi bjuder på tårta, mingel och föreläsning med forskaren och före detta eleven Stefan Ståhl på temat ”Framtidens läkemedel”.

Den 9 april 1970 invigdes kommunens nybyggda gymnasieskola och i april förra året inledde vi vårt jubileumsår för att uppmärksamma Hjalmar Strömerskolans första 52 år. Under året har vi både blickat bakåt men också tagit avstamp mot framtiden.

Festlig avslutning 5 april

Nu är det dags att avsluta jubileumsåret och det gör vi under festliga former onsdagen den 5 april tillsammans med elever, personal och specialinbjudna gäster.

Före detta personal varmt välkommen!

Du som har arbetat på skolan är också varmt välkommen att delta i firandet!

Vi bjuder på fika, mingel och en föreläsning med före detta eleven Stefan Ståhl som idag är forskare med fokus på läkemedelsutveckling och sjukdomar som cancer, Alzheimers och Parkinson. Han föreläser på ämnet ”Framtidens läkemedel”.

Fika, mingel och föreläsning

  • Onsdag 5 april med start klockan 12.30. Föreläsning i matsalen klockan 13.30.


Välkommen!

Logga: Hjalmar 50 års-jubileum.

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: