Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Konstutställning utanför Hjalmar Strömerskolan

Det var stort intresse bland våra elever när de samlades utanför skolan för att måla graffiti och uttrycka sig i frågor som är viktiga. Det hela resulterar i en liten kostutsställning som alla kan besöka.

På väggen utanför Hjalmars matsal och väggen mot simhallen står nu ett antal graffitimålningar som våra elever har gjort i kursen Bild och Form. De kommer stå där som en utställning för alla att kunna besöka fram till och med måndag 19/10.


Eleverna fick klura kring vad som skulle vara tillräckligt viktigt för att använda mycket tid och resurser till, något de verkligen ville diskutera/föra på tal. Så temat på målningarna handlar om allt från Uigurernas situation i Kina till allas lika värde och psykisk ohälsa.


Även Jämtlands tidning och Länstidningen var på plats. Hela reportaget från Länstidningen finns att läsa på deras hemsida.

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: