Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Här ska bildtexten in.

Publicerad: 17 augusti 2020

Upprop gymnasiet 2020/2021

Välkommen till gymnasiestudierna på Hjalmar Strömerskolan! På grund av Covid-19 behöver vi även i fortsättningen följa Folkhälsmyndighetens restriktioner på skolan. Därför kommer höstens upprop att se annorlunda ut än tidigare år. Läsåret startar med upprop torsdag den 20 augusti för alla årskurser. För åk 1 är uppropet på Hjalmar Strömerskolan. För åk 2-3 kommer mentorerna träffa sina elever på distans.

Tider för upprop

Årskurs 1 kl. 08.15 på skolgården vid Hjalmar Strömerskolan. Mentorerna kommer att ha med sig elevlistor och en skylt som visar vilken klass hen representerar. När alla elever i klassen har bockats av så följer eleverna sin mentor till klassrummet för vidare information. Skollunch serveras för åk 1.

 

Vår Studie- och yrkesvägledare finns på skolgården om man har frågor. Hon heter Katarina Bergström-Johansson.

 

Årskurs 2 kl. 13.00, mentor har skickat en länk via Zonline till Hangouts för distansmöte.

 

Årskurs 3 kl. 14.00, mentor har skickat en länk via Zonline till Hangouts för distansmöte.

 

Ditt preliminära schema och annan information som rör skolan finns på skolans hemsida, www.hjalmar.nulänk till annan webbplats vid skolstarten.

 

Hjärtligt välkommen till ett positivt och givande år på Hjalmar Strömerskolan.

 

Med vänliga hälsningar

Heidi Sundelin

Rektor

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 17 augusti 2020