Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Publicerad: 30 oktober 2019

Brev till vårdnadshavare

Vi har i dagarna skickat ut brev till vårdnadshavare för omyndiga elever där vi berättat om en liten förändring kring våra kommunikationskanaler som slår i kraft nu.

Hjalmar Strömerskolan har under tidigare läsår skickat ut brev med elevernas omdömen och frånvaro, men från och med detta läsår kommer vi främst att kommunicera med vårdhadshavare via vår skolportal "Skola24" samt via mejl.

 

I Skola24 kan du ta del av barnets omdömen inför utvecklingssamtal samt se barnets närvaro. Den som vill se omdömena behöver logga in i Skola24 via en dator och inte via appen. Höstens omdömen är tillgängliga från och med 29 oktober 2019.

 

Den som inte kan ta del av vår information i Skola24 och inte heller ta emot mejl behöver meddela detta till elevens mentor. Då skickas informatonen istället via brev som förut.

 

Skolan har också skickat aktiveringskoder för Skola24 till alla vårdnadshavare. Har du frågor kring detta eller behöver hjälp med Skola24 kan du kontakta någon av administratörerna.

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 10 februari 2020