Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Publicerad: 4 oktober 2019

Miljövänliga veckan

Det har under veckan varit många roliga och viktiga aktiviteter på Hjalmar Strömerskolan med temat återbruk.

Under vecka 40 har eleverna fått visa sin kreativitet genom återbruk av gamalt material och samtidigt sparat på jordens resurser. Eleverna har gjort om glödlampor till vackra prydnader, tillverkat saker av plåt och plåtburkar , smycken och krokar av bestick och mer mjukt pyssel av slipsar och gamla jeans. Veckan har idag avslutats med prisutdelning i tävlingarna med tre olika kategorier.

Prisdeltagare i våra tävlingar

  • Pris för ”Veckans Resenär"”gick till Josefin Jönsson, HA2 där eleven för varje kilometer man färdats fossilfritt fått flest poäng.
  • Pris för ”Veckans Konstverk” gick till Alex Lundberg, IMY där eleven med bäst fantasi och kreativitet skapat kostverk av sådant som annars skulle kastas.
  • Pris för ”Veckans Innovation” gick till Mikaela Edelsvärd, BF1 där eleven gjort om något som dessutom fyller ett bra syfte. I detta fall var det en väska som gjorts av metall ringarna från drickaburkar.

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 10 februari 2020