Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Skolstart på Hjalmar Strömerskolan

Elever i årskurs ett börjar höstterminen torsdagen den 24 augusti klockan 8.20 med upprop i skolans aula. Där får du som ny elev i årskurs ett träffa oss, skolledningen, elevhälsoteamet och din mentor. Elever i årskurs två och tre börjar fredagen den 25 augusti klockan 8.30 med upprop i matsalen.

Första dagen får du lära känna lokalerna och äta skollunch. Du kommer få träffa några av dina lärare, mentor och klasskompisar. Du får också schema och annan viktig information om uppstarten av din utbildning här på Hjalmar Strömerskolan.

Fyll i blanketter och e-tjänst

Första dagen vill vi att du tar med de blanketter som du fått och ska ha fyllt i hemma tillsammans med dina vårdnadshavare.

  • Låneavtal för bärbar dator.
  • Intyg specialkost.

Dina vårdnadshavare ska också fylla i e-tjänsten om elevuppgifter och samtycke om användning av namn, bild, rörlig bild och ljud. Om man inte samtycker är det viktigt att vårdnadshavare kontaktar skolan.

Till e-tjänsten Hjalmar Strömerskolan: Kontaktuppgift till elev och vårdnadshavare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bra att veta inför skolstarten

Övrig information som kan vara bra att veta inför skolstarten, till exempel om elevresor, skolmat och kontaktuppgifter till oss på skolan finns här på webbplatsen.

Till information för elev och vårdnadshavare

Välkommen till oss!

 

Ralf Sjödin

Rektor

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: