Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Här ska bildtexten in.

Publicerad:

Covid-19: Det här gäller från 29 september 2021

Den 29 september 2021 försvinner de flesta restriktioner som gällt under pandemin. Utbrottet är dock inte över. Det är fortfarande viktigt att elever och medarbetare alltid stannar hemma och testar sig vid symtom samt tänker på att hålla avstånd till andra i den mån det är möjligt.

Covid-19 är en sjukdom vi måste lära oss att leva med i samhället. När de flesta restriktioner nu försvinner – tänk på att fortsätta visa gott omdöme och stor hänsyn. Enligt smittskyddslagen har alla ett stort ansvar att inte sprida smittsamma sjukdomar vidare.

  • Ha fortsatt god handhygien.
  • Stanna hemma och testa dig vid symtom.
  • Vaccinera dig.

Det här gäller från 29 september på Hjalmar Strömerskolan

På sidan hittar du även länkar till Folkhälsomyndighetens webbplats med information om vilka råd och rekommendationer kring covid-19 som gäller från och med 29 september.

Särskilda råd för ovaccinerade

Är du ovaccinerad ska du följa Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd som innebär att du ska hålla avstånd till andra människor och särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp samt 70 år och äldre.

Det här gäller i kommunala verksamheter

På kommunens webbplats finns information om vad som gäller i övriga kommunala verksamheter från och med den 29 september.

Till kommunens samlade information på www.stromsund.se/corona Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: