Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Hjalmar Strömerskolan

Hjalmar har deltagit i ett projekt där vi bland annat jobbat för att underlätta integrationen.

Publicerad: 2 maj 2018

FN:s generalsekreterare gäst vid möte i Lissabon

Idag åker Jan Rönngren, koordinator för Hjalmar Strömerskolan i projektet ”For an Active citizenship, Inclusion and Developement: AID refugees and immigrants”, till Lissabon för att presentera arbetet inom projektet.

I projektet som pågår till sista augusti deltar tio elever och sex lärare från Hjalmar Strömerskolan. Tillsammans med skolor från Spanien, Portugal, Cypern, Rumänien, Tyskland och Grekland har de under två år arbetat för att öka nyanländas möjligheter till integration.

Möte i Lissabon

Mellan den 2 maj och 7 maj deltar projektkoordinatorn Jan Rönngren i ett stort möte i Lissabon, Portugal, för att tillsammans med övriga koordinatorer presentera arbetet i projektet. Under mötet medverkar bland annat FN:s generalsekreterare António Guterres.

 

– Det ska bli spännande att delta på mötet, det är extra högtidligt eftersom vi nu ska presentera vårt arbete för EU-kommissionen, säger han.

 

Håll utkik efter mer information från mötet här på webben!

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 2 maj 2018