Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Internationellt godkänd säkerhetsutbildning för vindkraftarbetare, GWO

Behöver du eller din personal förstärka kompetensen för säkert arbete på hög höjd? I Strömsund/Gåxsjö erbjuder vi certifierad utbildning i fyra GWO-moduler speciellt utarbetade för vindkraftsbranschen, men även för annat höjdarbete som till exempel inom telecom.

GWO – Basic safety training

Working at heights – 16 timmar

Ger dig teoretiska och praktiska kunskaper om lagar och förordningar, korrekt användning av personlig fallskydds­utrustning, samt evakuering och räddning från hög höjd.

First aid – 16 timmar

Ger dig teoretiska och praktiska kunskaper om lagar och förordningar, HLR och AED (hjärtstartare) och livräddande första hjälpen i nödsituationer.

Manual handling – 4 timmar

Ger dig teoretiska och praktiska kunskaper om lagar och förordningar, risker vid manuell hantering i vindkraftsmiljön och tekniker för säkra lyft.

Fire awareness – 4 timmar

Ger dig teoretiska och praktiska kunskaper gällande lagar och förordningar, brandföre­byggande åtgärder och brandbekämpnings­utrustning.

Kurslokal

Kurserna genomförs på ändamålsenliga övningsplattformar i Gåxsjö, cirka 50 kilometer från Strömsund. På kursgården finns rymliga konferensutrymmen, restaurang samt boende.

 

Modulerna kan väljas var och en för sig eller alla fyra under en hel kursvecka. Efter avklarad kurs får du ett certifikat som är giltigt i 24 månader.

GWO – Basic safety training refresher

I refresherkurserna förnyar du dina certifikat inom GWO. Vi erbjuder refresherkurser i modulerna:

  • Working at heights (åtta timmar)
  • First aid (åtta timmar)
  • Manual handling (fyra timmar)
  • Fire awareness (fyra timmar)

Frågor om kommande kurser och kostnader


Heidi Sundelin

0670-161 81

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 29 januari 2018