Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Hjalmar Strömerskolan tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Vindkraftutbildningar i Strömsund

Vill du utbilda dig inom arbetsområdet vindkraft kan vi erbjuda en yrkeshögskoleutbildning till vindkrafttekniker.

Yrkeshögskoleutbildning vindkrafttekniker

Vuxenutbildningen vid Hjalmar Strömerskolan kan åter igen erbjuda vindkraftteknikerutbildning, den första med start i slutet av augusti 2018.

 

Utbildningen är på 300 YH-poäng, det vill säga 1,5 år och ansökan kan göras på blankett nedan före 15 maj 2018 för att komma med i första antagningsomgången. Reservantagning görs fram till utbildningsstarten.

 

Yrkeshögskoleutbildningen till vindkrafttekniker har praktisk ellära som ett särskilt förkunskapskrav. Den kursen är möjlig att läsa vid yrkesvux eller som behörighetsgivande förutbildning. Kontakta oss för mer information.

 

Andra villkor eller kunskaper som krävs för utbildningen och yrkesarbetet som vindkrafttekniker är B-körkort och läkarintyg för höghöjdsarbete. Dessa intyg uppvisas vid utbildningens start.

Ansök före

15 maj 2018

Broschyr vindkraft

Kontakta oss

Hjalmar Strömerskolan

Box 520
833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 16 april 2018